Planering sker

Just precis planeringen är i full gång här hemma inför julen. Nästan alla julklapparna är köpta det är två kvar som skall inhandlas i morgon.

Sedan är det packning som gäller. För på onsdag kväll så bär det av mot de mörka skogarna i småland. Oskarshamn står på schemat över julen. Ska träffa familjen, släkten och en del gamla vänner sedan man var mindre.

Att bara packa in i bilen på onsdag innan avfärd blir en intressant historia. Det är ju en "lille man" som ska men för första gången. Han kräver rätt så mycket prylar med sig. Har man bara huvuder någelunda på skaft så ska nog detta fixa sig galant.

På tal om huvudet på skaft så hade jag inte det för någon timma sedan. Släpte ut Svea som vanligt genom dörren. Men va tusan hon drog ner för trappan på en gång bara för klumpiga Madde hade glömt att stänga grinden. Jaja in och dra på sig kläder o skor så snabbt jag kunde. Ute på vägen sitter Svea som någon självmords hund och väntar på att bli överkörd. Inte nog med det! Hon lyssna inte för fem öre på mig med kopplet i högsta hugg. Då kommer Bamse som en räddare i nöden och vips så var Svea inne igen. =)

Nu ska jag fortsätta med jul paneringen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar